Joris Lugtigheid Photography

Hoi. Leuk dat je op mijn site kijkt. Dank daar voor.

Ik ben Joris Lugtigheid en ik ben professioneel fotograaf. Ik heb twee passies: indoor fotografie en outdoor fotografie.
Indoor fotografie trekt me omdat ik het enorm leuk vind om 'het perfecte licht' te maken in mijn studio en outdoor fotografie doe ik graag omdat ik heel graag buiten ben. Wilde natuur, de weersomstandigheden en mensen zorgen altijd voor verrassende en mooie situaties.

Indoor:
Centraal in Nederland, in Zeist,  heb ik een grote studio  (720 m3. 120 vierkante meter. Werkhoogte 5 m)  met state of the art apparatuur.
Licht, visagie en een keuken zijn aanwezige voor de meest uiteenlopende studio shoots die je maar kan bedenken. De studio en de apparatuur zijn ook los te huur. Dus als je zelf een fotograaf hebt of bent, en je zoekt een professionele studio dan kan dat ook. Mail of bel me voor meer informatie.
 

Outdoor:
Voor mijn andere passie, outdoor activiteiten trek ik de hele wereld over. Europa, Azië, IJsland, Afrika, Rusland, van de hete zon in Kenia tot de koude berg toppen van Kirgizstan; ik werk onder de meest uiteenlopende omstandigheden.

Ik maak graag kennis om te kijken of we in de studio iets moois kunnen maken of dat we samen een mooi outdoor avontuur kunnen beleven.

Klanten & bureaus:

Food; Albert Hein, Sonnema, Gulpener bier, Calve, De Ruijter, Buro Voor Kwaliteitszorg, Voedingscentrum, Lidl

Non Food; Phillips nxp, Rijkswaterstaat, Boskalis, Seat, Vodafone, Fortis , Johnson & Johnson, NSkiV, Trad Teak

Merken; Sunweb, Red Bull,Care net, Perry sport, O'Neill, Mystic, Brunotti, Arc'teryx, MS Mode, Salomon, BBB, Maui Magic, Peak, Protest, Barts

Goede doelen; SOS Kinderdorpen, Dierenbescherming, 

Bladen; Telegraaf, Snow, Zeilen, Elle, Bike en Trekking, Outdoor, Readers House, Soul Magazine, Kitesurf Magazine